DE KAMPEN VAN DEZE ZOMER ZIJN HELAAS VOL

 

Designated Survivor

 

foto

Datum: 7 tot en met 14 augustus 2021
Leeftijd: 14 tot en met 17 jaar
Locatie: Omgeving Landgraaf
Prijs: €295,- (inkomensafhankelijke korting mogelijk)

 

 

 

 

 

Designated survival is still going on!

Je dacht natuurlijk dat de spanning voorbij was en de chaos opgelost was. Maar niets is minder waar; de chaos is nog groter en komt naar Nederland. Voor de veiligheid moeten we onderduiken in de bossen van Limburg. We mogen niemand verliezen en zullen op eigen houtje moeten overleven. We zullen zelf voor eten moeten zorgen, een slaapplek moeten bouwen en ons door de bossen moeten verplaatsen. Daarbij zullen we steeds moeten zorgen dat we ongezien blijven.

Voor dit kamp zoeken we leiders, slimmeriken en harde werkers. Een goed gebalanceerd team kan het redden. Denk jij het te kunnen redden? Schrijf je dan nu in!

 

 

Wie is de feestmol?

foto

Datum: 31 juli tot en met 7 augustus 2021
Leeftijd: 7 tot en met 12 jaar
Locatie: Ermelo
Prijs: €250,-

kampen

 

 

Een gezellig feest verloopt toch net even niets anders. Waarom kunnen we 
de kaarsjes op een verjaardagstaart niet uitblazen? Wie verstopt de piek van de kerstboom telkens? En waarom vinden we voordat het Sinterklaas is al overal pepernoten? Wie is de feestmol?! Aan ons de taak om daar naar opzoek te gaan. Het kan iemand van de leiding zijn, één van de kinderen, maar ook de beheerder van het kampgebouw of de buurman zijn opties. Op dit kamp vieren we een aantal leuke en gezellige feestdagen en gaan we opzoek naar de mol in de meest leuke kampspellen! Zin om mee te gaan? 

Schrijf je dan in voor: Wie is de feestmol?
 

 

Jachtseizoen

foto

Datum: 14 tot en met 21 augustus 2021
Leeftijd: 12 tot en met 15 jaar
locatie: Landgraaf
Prijs: €350,-

 

 

 

 

 

Het jachtseizoen is geopend! Kun jij uit de handen blijven van de achtervolgers? 

Samen gaan we de strijd aan om zo onzichtbaar mogelijk te leven in de bossen. Een week op pad met niks: ook geen telefoon of geld. Want pas op! Laat je een spoor na? Dan zullen de achtervolgers alleen maar dichterbij komen. Zij hebben allerlei hulpmiddelen tot hun beschikking om jullie zo snel mogelijk op te sporen. Daarom krijgen jullie allerlei skills aangeleerd die van belang zijn om te overleven. Zo leer je vuur maken, koken en kaartlezen zodat je de juiste paden bewandelt. Want zodra je het verkeerde pad kiest…..

Durf jij de strijd aan te gaan? Schrijf je dan nu in!