De zomerkampen van 2023

Alle kampen van dit jaar zijn helaas vol. Tot volgend jaar!

Schrijf je hier in!

DeTVstudio De TV-Studio Ben je een acteur in de dop? Of een regisseur? Camera-technicus misschien? Dit jaar heeft Okee in Oosterbeek een heuse TV-studio. Wil je voor of achter de camera meedoen aan onze eigen tv-uitzendingen? Samen acteren, regisseren, opnames maken, monteren, het licht regelen? Maar ook veel spellen spelen en een superleuk kamp hebben? Kom dan naar De TV-studio!
29 juli t/m 5 augustus 2023
7 t/m 10 jaar
Oosterbeek
€275,- (korting mogelijk)

 

HarryPotter Harry Potter

In Oosterbeek staat een gebouw dat niet voor iedereen te vinden is. Men zegt dat je het alleen kunt vinden als je interesse hebt in Hekserij en Hocus-Pocus. En men zegt dat er magische dingen gebeuren in dat gebouw. Wil jij dat meemaken en een magische week beleven? Schrijf je dan in en kijk of jij het gebouw kunt vinden!

5 t/m 12 augustus 2023
9 t/m 12 jaar
Oosterbeek
€275,- (korting mogelijk)

 

Expeditie Ardennen Expeditie Ardennen

We gaan op reis. We slapen in tenten en gaan op expeditie in de Ardennen. Daar doen we activiteiten die alleen in de Ardennen kunnen omdat je daar bergen, afgronden en stromende rivieren hebt. En natuurlijk doen we ook veel zaken die ergens anders kunnen, maar die gewoon ontzettend leuk zijn om ook in de Ardennen te doen!

De deelnemers slapen tijdens de kampweek in tenten, jongens, meisjes en leiding gescheiden. De deelnemers nemen hiervoor zelf een luchtbed/matje, slaapzak en kussen mee. Tijdens de kampweek doen we aan de hand van het thema Expeditie Ardennen een aantal activiteiten en spellen. Ook gaan we op pad om verschillende outdooractiviteiten te doen. De deelnemers maken hiervoor een aantal korte wandelingen. Het kamp zal gedurende de kampweek een keer verplaatsen naar een nieuwe locatie.

Voor dit kamp geldt een wachtlijst.

22 t/m 29 juli 2023
12 t/m 15 jaar
De Ardennen

€375,- (korting mogelijk)

 

Special Forces Special Forces Ardennen

Heb jij de Special Forces mindset? Kun jij een week overleven in de Ardennen, terwijl je 's ochtends nog niet weet waar 's avonds je bivak zal staan? En ben je in staat zelf èn met de anderen de week vol te maken? Dit is een week voor aanpakkers: Zelf je bivak bouwen, (helpen met) koken, je weg zoeken door de Ardennen. Met elkaar kom je de week zeker door!

De deelnemers slapen tijdens de kampweek in een bivak, jongens, meisjes en leiding gescheiden. De deelnemers nemen hiervoor zelf een matje, slaapzak en kussen mee. Alle bagage van de deelnemer moet in een rugtas/backpack meegedragen kunnen worden. Tijdens de kampweek doen we aan de hand van het thema Special Forces Ardennen een aantal activiteiten en spellen. De deelnemer wordt hierbij op een leuke en enthousiaste manier gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Zo gaat iedereen met een positief kampgevoel naar huis! Ook gaan we op pad om verschillende outdooractiviteiten te doen. De deelnemers maken hiervoor een aantal wandelingen. Het kamp zal gedurende de kampweek een aantal keer verplaatsen naar een nieuwe locatie.

Voor dit kamp geldt een wachtlijst.

22 t/m 29 juli 2023
14 t/m 17 jaar
De Ardennen
€375,- (korting mogelijk)

 

Schrijf je hier in!

 

Heb je er al zin in? Wij wel! Zie de onderstaande foto's van de gezellige kampen afgelopen zomer. Houd onze Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Kamp 1    Kamp 1     Kamp 1

Kamp 1   Kamp 1   Kamp 1